Szobafoglalás

hun | eng | ger

Aktuális programok

Kerti parti a Napvirág-Házban

Megálmodtad az ideális kerti partit? Segítünk a megvalósításban!

VENDÉGKÖNYV  

*Név:
*E-mail cím:
Üzenet:
Vastag betű Dőlt betű Aláhúzott betű Szöveg Balra igazítása Szöveg középre igazítása Szöveg Jobbra igazítása Szöveg sorkizárt igazítása Új sor beszúrása
Írd be a fenti művelet eredményét:

Zemen Zoltán2022-10-16

Egy Feldobox-élménycsomag sok-sok ajánlata közül esett választásunk a Napvirág Házra. A honlapon található szobafoglalási lehetőség segítségével azonnal látható, hogy a kiválasztott időszakban mely szobák szabadok. A vendégház a fotók alapján kellemes szállásnak ígérkezett, és ez a várakozásunk be is igazolódott. Szép környezetben, ízlésesen berendezett szobában tölthettünk egy hosszú hétvégét. A házigazdák és a személyzet valódi vendéglátóként gondoskodott rólunk. Kőszeg, Velem és Bozsok, az Írott-kő közelsége miatt a túrázáshoz is ideális szálláshely e remek vendégház. Ezt kihasználva a hétvégét a Kéktúra egy 16 km-es szakaszának (Tömörd - Kőszeg) teljesítésével kötöttük össze. A túra az őszi erdőben a szemerkélő eső ellenére is csodálatos volt. A Napvirág Házban lehetőség van kerékpár bérlésére is, így is bejárható a környék, akár Ausztriába is átkerekezhetünk. Idő híján ez nálunk a következő alkalomra maradt - ez lesz visszatérésünk záloga...:-)

A tulajdonos barátságos, mindenben segítőkész volt. A vendégház csendes, kellemes környezetben van. Kirándulásokhoz kiiváló kiindulási pont. A Napvirág Vendégház ideális hely volt a baráti társaságunknak az együttlétre, a napi kirándulások fáradalmainak kipihenésére, . Jól éreztük magunkat, jó váasztás volt!

Hamar Erika2022-07-14

Ideális hely a pihenésre, kikapcsolódásra. Gyönyörű kirándulóhelyek, csend és nyugalom. A házigazdák kedvesek, figyelmesek, rendezett, harmonikus a környezet. Mi három kellemes napot töltöttünk itt, ajánlom mindenkinek

Jónás József2022-07-14

A késésünk ellenére kedvesen fogadtak bennünket, a kedvesség nem is múlt el a három nap alatt. Jól éreztük magunkat a házban, a 11 fős baráti társaság kényelmesen elfért a közös konyhában, de az emeleti teraszon is. Kiváló hely egy kőszegi-hegységi csillagtúrához. Így utólag is: jó választás volt.

Druzsin József2021-05-27

A harmónia, minden megkomponálva, a részletekre is ügyelve! Csend és pihenés, kedvesség és segítőkészség. Rend és tisztaság! Bejártuk a környéket, a Kőszegi-hegységet is gyalog, bringával és autóval. Meseszép ez a táj! Mindenkinek bátran ajánlom a Napvirágházat!

Tamás Dobos2019-02-13

Facebook vélemény 2017.06.13 Vendégház jól felszerelt, kényelmes tágas. Kutyával érkeztünk környéken kényelmesen lehet kutyát sétáltatni is. Gratulálunk a szép vendégházhoz és a jó hely választáshoz,még visszatérünk biztosan.

Beáta Horváth2019-02-13

Facebook ajánlás 2019.02.07 Remek kis hely az osztrák határ közelében. Igényes, tiszta és kutyabarát. ;) Nagyon kedvesen fogadtak minket, és meglepetésből is 5*-ös. Vőlegényem cinkostársaiként a lánykérés után kellemes meglepetés volt a szépen feldíszített szállásra visszaérni, virágcsokor, behűtött pezsgő, gyertyák. Köszönjük szépen!

Facebook vélemény 2017.07.22 Ritka szuper kutyabarát hely! Nagyon kedves személyzet, igényes, kellemes klímájú szobák. Külön öröm volt, hogy a kutya mindenhová bemehetett, még a konyhába is és hogy a vendégház mellett nagy kutyasétára alkalmas gyönyörű szántóföld és bringaút van. Pár perc autózásra pedig ott van a lutzmannsburgi csúszdapark, ahol nagyon jó és különösen gyerekbarát a fürdő. Köszönünk mindent, élményekkel gazdagon tértünk haza. :)

András Timár2019-02-13

Facebook ajánlás 2019.02.02 Kerékpárutak, közeli fürdők: Bükfürdő, Lutzmannsburg Sonnentherme, jó levegő, csendes környezet, kutyabarát szolgáltatások.

Facebook vélemény 2017.05.13 Szülinapi hétvégére utaztunk át Zsirára, nagyon kedves fogadtatásban volt részünk, tiszta és barátságos a vendégház. Velünk volt a 3 hónapos kiskutyánk is, szuper volt hogy még a wellness helységbe is bejöhetett. Jól éreztük magunkat, jó volt kicsit elbújni a világ elöl! :)

4 csodálatos napot töltöttünk ebben a kis ékszerdobozban. Mindenkinek ajánlom aki kedvességre figyelmességre tisztaságra szépségre vágyik a pihenése alatt.Aktiv és passziv kikapcsolódásra van lehetöség.Igazi kutyabarát házikó.Köszönjük Andinak és Évának a szép napokat!!

Facebook vélemény 2017.04.23
Kedves és szép Keszei Andrea! Gratulálok a Napvirág Házhoz! Sajnos még nem jártam Nálatok de pótolni fogom.A face oldal s a vélemények alapján s ahogy Téged ismerlek színvonalas és tuti jó hely lehet.Sok sikert kívánok a Soproni Borvidék Hegyközségi Tanács s a magam nevében. Éljenek a Soproni borvidéki vendégszerető szállások!

Szabó Dolli2017-04-26

Facebook vélemény 2016.10.24
Lányom imádta. Tuti jó hely!

Viktor Demku 2017-04-26

Facebook vélemény 2016.06.03
Nagyon szuper hely régebben jártam ott :)

Facebook vélemény 2016.07.29
Remek hely!

Facebook vélemény 2016.08.31
Nagyon szép és Nagyon jó!!

Erci Mákos 2017-04-26

Facebook vélemény 2017.01.11
Klassz, kutyabarát hely!

Facebook vélemény 2016.10.24
Ajánlani tudom mindenkinek, aki magas színvonalra vágyik, de el szeretné kerülni a hotelek ridegségét, sőt jólesik neki a figyelem és kedvesség. Mi ezt itt megkaptuk. Elég távol a nyüzsgéstől, zajtól, de közel sokféle programhoz, látnivalóhoz, aktív kikapcsolódási lehetőséghez.

Facebook vélemény 2016.10.24.
Szeretném megköszönni azt a csodás hétvégét, amit eltölthettünk a Napvirág házban. Gyönyörű helyeken jártunk, sétáltunk, kirandultunk. Jókat ettünk és nagyot pihentünk. A szobánk kényelmes volt, a kiszolgálás remek, és abszolút bababarát a hely. Az egész családnak kikapcsolódás volt a javából. Egészen biztos, hogy jövünk még !! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Facebook vélemény 2017.01.11
Kedves, aranyos társaság. Felettébb kutyabarát! Az ellátás tökéletes és finom. Szép szobákkal, még szebb kilátással. Nyugodt környéken! Ajánlom mindenkinek.

  1 2 3