Szobafoglalás

hun | eng | ger

Aktuális programok

NAPVIRÁG VENDÉGHÁZ  

A Napvirág-Ház Zsirán, egy csendes helyen, az osztrák-magyar határ közelében helyezkedik el. A vendégház egész évben várja vendégeit! Ideális pároknak, családoknak, kisgyermekes családoknak, baráti társaságoknak, akik szeretik a vidéki romantikát, illetve szeretnének rövidebb-hosszabb időre elvonulni a város zajától, hogy zavartalan és természetközeli kikapcsolódásban legyen részük.

Vendégházunk egy két szárnyból áll, az első, a korábbi építésű Virágszárny 2004-ben épült, a másik pedig a közel 10 éves Madárszárny. Szobáink is innen kapták nevüket.

 

Vendégeink a következő szobák közül választhatnak:

  • Margaréta (2+2 férőhely),
  • Napraforgó (2+2 férőhely),
  • Tulipán (akadálymentesített szoba, 2+2 férőhely),
  • Rózsa stúdió (2 szobás stúdió,6 férőhely+étkezősarok),
  • Fecskefészek (2 szobából áll, 4 férőhely),
  • Gólya-lak (akadálymentesített szoba, 2+2 férőhely),
  • Cinege (2+1 férőhely).
 


 

A vendégház teljes kapacitás-kihasználtság mellett 29 főt tud fogadni.

Reggelit igény esetén biztosítunk, melyet a madárszárnyban található 20 fős társalgóban, a Rigó teremben és a hozzá kapcsolódó tetőteraszon szolgálunk fel. Mód van az étkezésre önellátásban is. Erre szolgál a házban található felszerelt konyha étkezővel, mely a Liliom névre hallgat

Ingyenes Wi-fi csatlakozás áll rendelkezésre.

Testileg és lelkileg is feltöltődhet Szauna-kerengőnkben, ahol egy hatszemélyes finn, és egy kétszemélyes turmalinos infraszaunával, dézsazuhannyal, társalgó résszel várjuk vendégeinket. A szaunát bármikor igénybe tudják venni, hisz zsetonos rendszerben működik.

Vendégházunkat nagy udvar, hatalmas zöldfelület öleli körbe, ahol az esték családiasan, vidám hangulatban telnek. A zöldszigeteken padok, pihenőágyak állnak rendelkezésre a relaxációhoz.
Grillezési és bográcsozási lehetőséget tudunk biztosítani. Igény esetén kerti partyt szervezünk, ahol kemencés ételeket is kínálunk. A gyerekeket hintával, csúszdával, homokozóval várjuk!

Az autóval érkező vendégek autóikkal zárt udvaron parkolhatnak.

Kutya a vendégházba is hozható, de az udvaron nemrégiben épült kutya kennelben is elszállásolható.

Udvarunkon található a Nyugat-Bringa kisház, ahol lehetőség van kerékpárok és egyéb kerékpáros kiegészítők kölcsönzésére. Aki szeretné felfedezni a környező tájat, az könnyedén megteheti akár két keréken is, köszönhetően a térségben kialakított kerékpárutaknak.

A Napvirág-Házban lehetősége van még az ideérkezőknek asztaliteniszt és nordic walkingot bérelni.
Családbarát, bababarát, kutyabarát vendégház vagyunk.

Az Írottkő Natúrpark minősített szálláshelyei közé tartozunk, továbbá négynapraforgós a legmagasabb FATOSZ minősítéssel, Vidéki Minőség védjeggyel és Megbízható cég 2015 tanúsítvánnyal bírunk.

Szlogenünk: „A Napvirág Világa a Harmónia Virága!