Szobafoglalás

hun | eng | ger

RÓLUNK  

A Savaria Agentura Kft. 1997-ben alakult, magánszemélyek hozták létre. Megalapításától kezdődően főtevékenységként foglalkozik üzletviteli tanácsadással. Tevékenységi körébe elsősorban a forráskoncentrálás, a kedvező finanszírozást biztosító külső források felkutatása tartozik. Komplex szolgáltatást nyújt a társaság.

A pályázati tanácsadás magában foglalja a megbízó cég elemzését, valamint ezt követően a megfelelő releváns pályázat kiválasztását, megírását, a dokumentációs csomag összeállítását, határidőre való leadását és a pályázat utómunkálatait, így a támogatási szerződés megkötésében, az elszámolásban és a monitoring adatszolgáltatásban való segédkezést is.

A pályázati tanácsadás mellett foglalkozik a társaság egyéb forrás lehetőségekkel, többek közt visszatérítendő támogatások, kedvezményes hitelek, hagyományos hitelek, faktoring gyors lebonyolításával is. A társaság munkáit a marketing szemléletű megközelítés jellemzi.

A Savaria Agentura Kft, ahogy neve is tükrözi az egykori Savariaban, Szombathelyen működik. A nyugati határmentiség is hozzájárult, hogy nemcsupán hazai, de külföldi - többségében osztrák - cégek számára is nyújt gazdasági tanácsadást. A Kft. partnerei többségében jól működő nyugat-dunántúli és budapesti vállalkozások, valamint a non-profit szférából alapítványok, önkormányzatok.

 

TÁMOGATÁSOK