Szobafoglalás

hun | eng | ger

Aktuális programok

Kerti parti a Napvirág-Házban

Megálmodtad az ideális kerti partit? Segítünk a megvalósításban!

Bababarát szálláshely  

Célunk, hogy hozzájáruljunk egy gondtalan kisbabás üdüléshez. Felszereltségünk része többek közt: babaágy, gyerekágynemű, fürdetőkád, bébiőr, játékok, etetőszék, etetőkészlet, kerékpárra gyerekülés. Törekszünk arra, hogy minél kevesebb csomaggal érkezhessen a kisgyermekes család!
Udvarunkon hinta, csúszda, homokozó várja a kicsiket, miközben a szabadban, az Alpokalja tiszta levegőjén, zöldkörnyezetben a szülők is pihenhetnek.

A földszinti szobáink akadálymentesítettek (Tulipán szoba, Gólya-lak), így babakocsival is könnyen megközelíthetőek. Ezen vendégegységekben a fürdőszoba akadálymentesítettsége révén a fürdetőkád szabadon mozgatható, nem korlátozó a zuhanykabin, önfeledten lubickolhatnak a picik.

Bababarát programkínálattal szolgál a térségünk. Remek élményt nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt a szomszédos Ausztriában található Sonnentherme Lutzmannsburgban. A Sonnentherme fürdő rendszeres ingyenes programjai: vasárnap családi nap, csúszdaverseny, kézműves foglalkozások.

Az Alpokalja ideális helyszín a kerékpározás szerelmeseinek. A kerékpározásból azok sem maradnak ki nálunk, akik kisgyerekkel, babával érkeznek, hiszen a kerékpárok mellé tudunk gyerekülést is adni. A környező kerékpárutakon akár babakocsival is lehetőség van túrázásra, így az egész család nyugodtan élvezheti a friss, vidéki levegőt.

Gondoltunk a picik étkezésére is, a Liliom Teremben (konyhai rész étkezővel) az egyszerűbb ételek elkészítésére minden eszköz (elektromos tűzhely, mikrohullámú sütő, vízforraló) rendelkezésre áll.
Családbarát, bababarát, kutyabarát, vendégház vagyunk.

Szlogenünk: „A Napvirág világa a harmónia virága!