Szobafoglalás

hun | eng | ger

Lutzmannsburg  

Egész évben izgalmas programok várják a kicsiket, ahol a babák egész évben nyaralnak!

A részletes programok megtekintéséhez kattints ide!

Vasárnap családi nap, csúszdaverseny, ingyenes programok a legkisebbeknek, mint bébiúszás, és sokáig sorolhatnánk, az újranyitó Sonnentherme akciós kínálatait...

A beruházás leglátványosabb eleme az öt, ebből két új óriáscsúszda kialakítása, amelyek a már meglévő csúszdatoronyhoz kapcsolódnak. Ezzel, a többletkapacitással várhatóan le lehet rövidíteni a várakozási időt. A szauna fejlesztésével a felnőttekre is gondolnak, a kevésbé kihasznált Silent Dom megszűnik. Az új Relax Word pihenőfürdőben 170 négyzetméter vízfelülettel, masszázselemekkel is rendelkező medencét alakítanak ki. 

A Sonnentherme továbbra is vezető szerepre törekszik az európai bébi és kisgyermekfürdőzésben és szállodai ellátásban. Ezt a fejlesztés elsősorban a 0-5 éves korosztály számára kialakított Baby World és a 6-12 évesek Funny Waters részlege bővítésére koncentrál. A legkisebbek vízi paradicsomában új tanulómedencéket is kialakítanak.

A fejlesztésekkel várhatóan az éves látogatói szám meghaladja majd az 500 ezret. Számítanak a magyar és szlovák vendégek számának a növekedésére is. Jelenleg a fürdő-, illetve szállóvendégek mintegy 13 százaléka érkezik hazánkból.

Bővebb információ: www.sonnentherme.at