Szobafoglalás

hun | eng | ger

Sonnengolf  

Sonnengolf - Napsütötte golfparadicsom az egész családnak

 


Még nem rendelkezik pályaalkalmassági vizsgával? Jöjjön el Hozzánk a Zsirai golfpályára, ahol már pályaalkalmassági vizsga nélkül is kipróbálhatja családi gyakorlópályánkat.

A Sonnengolf Club Magyarország nyugati szegletében a Kisalföld vidékén, Zsirán, a Lutzmannsburgi Sonnentherme élményfürdő szomszédságában található.

A pompás 18 lyukas versenypálya első 9 szakasza, egy 9 lyukú Par 3 – as családi gyakorlópálya, Driving Range, Pitching – Chipping- és Putting Green valamint Bunkergyakorlási lehetőség várja az ide látogatókat. A Clubház és a kényelmes lounge, a pro shop, egy csodálatos napozóterasszal teszik felejthetetlenné az egész család golfprogramját.


 Ön még csak most ismerkedik a golfjátékkal, szeretné javítani a Handicap – jét, vagy egyszerűen csak játszani szeretne? –mindezeket optimális feltételek mellett biztosítjuk Önnek.

Golf Mindenkinek! Gyermekek és felnőttek is egyaránt részt vehetnek különböző oktatásokban professzionális oktatóink segítségével, és megismerkedhetnek a golfjáték minden lépésével az alapoktól kezdődően a golf szabályain át a játék valódi élményével.