Szobafoglalás

hun | eng | ger

Aktuális programok

Kiépített kerékpárúton Zsirától  

Fedezze fel az osztrák  Familien Radweg természeti szépségekben bővelkedő  útvonalát!  Ausztriában jellemző, hogy a drótszamaras utazóknak létesített utak elkerülik az autóutakat. A tiszta, vidéki levegő és a táj, a falusi porták parasztromantikája megérinti az Élet szépségeire érzékeny turistákat. Mit rejt-e táj? Dombok, szőlőskertek, almások, szántók, patak, ligetek, erdősávok, pannon falvak és mindez rendezett, gondozott formában. Lépten-nyomon találkozunk a falusi ember vendégszeretetével, szorgalmával.
Edzettségének megfelelően akár pár kilométeres túrát is választhat, de több tíz kilométeres kerékpáros túraútvonalakon eljuthatnak Burgenland legszebb váraihoz.

Zsira településén 2005-ben épült kerékpárút egyrészt lehetővé teszi, hogy átkerekezzünk az egy kilométeres távolságban fekvő locsmándi Napfényfürdőhöz /Sonnentherme Lutzmannsburg/, avagy a  burgenlandi, fentiekben ismertetett programokat is választhatjuk.
Hazai oldalon szintén kiépített kerékpárutakon Szakony, Gyalóka települések érintésével 10 kilométeres bicajozást  követően  Bükfürdő wellness kínálatából válogathatunk.
Csepreg városába is tekerjenek el, tekintsék meg épített történelmi örökségét, valamint az újonnan létesített horgásztavat.

Látogasson el hozzánk és ezt a programot még véletlenül se hagyja ki, garantáltan felejthetetlen élményekben lesz része!