Szobafoglalás

hun | eng | ger

Aktuális programok

Ajánlat a Vendégházra

Baráti összejövetelt, nyaralást, vagy
közös kirándulást tervezel?

Kutyajó pihenés

KUTYAJÓ PIHENÉS
... mert az úgy jó, ha együtt van az egész család!

 

Két keréken az Alpokalján

Két keréken az Alpokalján
Kölcsönözz kerékpárt Nálunk és irány a természet!
 

NAPVIRÁG VENDÉGHÁZ  

A Napvirág-Ház Zsirán, egy csendes helyen, az osztrák-magyar határ közelében helyezkedik el. A vendégház egész évben várja vendégeit! Ideális pároknak, családoknak, kisgyermekes családoknak, baráti társaságoknak, akik szeretik a vidéki romantikát, illetve szeretnének rövidebb-hosszabb időre elvonulni a város zajától, hogy zavartalan és természetközeli kikapcsolódásban legyen részük.

Vendégházunk egy két szárnyból áll, az első, a korábbi építésű Virágszárny, a másik pedig a közel 4 éves Madárszárny. Szobáink is innen kapták nevüket.

 

Vendégeink a következő szobák közül választhatnak:

  • Margaréta (2+2 férőhely),
  • Napraforgó (2+2 férőhely),
  • Tulipán (akadálymentesített szoba, 2+2 férőhely),
  • Rózsa stúdió (2 szobás stúdió,6 férőhely+étkezősarok),
  • Fecskefészek (2 szobából áll, 4 férőhely),
  • Gólya-lak (akadálymentesített szoba, 2+2 férőhely),
  • Cinege (2+1 férőhely).
 


 

A vendégház teljes kapacitás-kihasználtság mellett 29 főt tud fogadni.

Reggelit igény esetén biztosítunk, melyet a madárszárnyban található 20 fős társalgóban, a Rigó teremben szolgálunk fel. Mód van az étkezésre önellátásban is. Erre szolgál a házban található felszerelt konyha étkezővel, mely a Liliom névre hallgat

Ingyenes Wi-fi csatlakozás áll rendelkezésre.

Testileg és lelkileg is feltöltődhet Szauna-kerengőnkben, ahol egy hatszemélyes finn, és egy kétszemélyes turmalinos infraszaunával, dézsazuhannyal, társalgó résszel várjuk vendégeinket. A szaunát bármikor igénybe tudják venni, hisz zsetonos rendszerben működik.

Vendégházunkat nagy udvar, hatalmas zöldfelület öleli körbe, ahol az esték családiasan, vidám hangulatban telnek. A zöldszigeteken padok, pihenőágyak állnak rendelkezésre a relaxációhoz.
Grillezési és bográcsozási lehetőséget tudunk biztosítani. Igény esetén kerti partyt szervezünk, ahol kemencés ételeket is kínálunk. A gyerekeket hintával, csúszdával, homokozóval várjuk!

Az autóval érkező vendégek autóikkal zárt udvaron parkolhatnak.

Kutya a vendégházba is hozható, de az udvaron nemrégiben épült kutya kennelben is elszállásolható.

Udvarunkon található a Nyugat-Bringa kisház, ahol lehetőség van kerékpárok és egyéb kerékpáros kiegészítők kölcsönzésére. Aki szeretné felfedezni a környező tájat, az könnyedén megteheti akár két keréken is, köszönhetően a térségben kialakított kerékpárutaknak.

A Napvirág-Házban lehetősége van még az ideérkezőknek asztaliteniszt és nordic walkingot bérelni.
Családbarát, bababarát, kutyabarát vendégház vagyunk.

Az Írottkő Natúrpark minősített szálláshelyei közé tartozunk, továbbá négynapraforgós a legmagasabb FATOSZ minősítéssel, Vidéki Minőség védjeggyel és Megbízható cég 2015 tanúsítvánnyal bírunk.

Szlogenünk: „A Napvirág világa a harmónia virága!