Szobafoglalás

hun | eng | ger

Aktuális programok

Ajánlat a Vendégházra

Baráti összejövetelt, nyaralást, vagy
közös kirándulást tervezel?

Kutyajó pihenés

KUTYAJÓ PIHENÉS
... mert az úgy jó, ha együtt van az egész család!

 

Két keréken az Alpokalján

Két keréken az Alpokalján
Kölcsönözz kerékpárt Nálunk és irány a természet!
 

Bababarát szálláshely  

Célunk, hogy hozzájáruljunk egy gondtalan kisbabás üdüléshez. Felszereltségünk része többek közt: babaágy, gyerekágynemű, fürdetőkád, bébiőr, játékok, etetőszék, etetőkészlet, kerékpárra gyerekülés. Törekszünk arra, hogy minél kevesebb csomaggal érkezhessen a kisgyermekes család!
Udvarunkon hinta, csúszda, homokozó várja a kicsiket, miközben a szabadban, az Alpokalja tiszta levegőjén, zöldkörnyezetben a szülők is pihenhetnek.

A földszinti szobáink akadálymentesítettek (Tulipán szoba, Gólya-lak), így babakocsival is könnyen megközelíthetőek. Ezen vendégegységekben a fürdőszoba akadálymentesítettsége révén a fürdetőkád szabadon mozgatható, nem korlátozó a zuhanykabin, önfeledten lubickolhatnak a picik.

Bababarát programkínálattal szolgál a térségünk. Remek élményt nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt a szomszédos Ausztriában található Sonnentherme Lutzmannsburgban. A Sonnentherme fürdő rendszeres ingyenes programjai: vasárnap családi nap, csúszdaverseny, kézműves foglalkozások.

Az Alpokalja ideális helyszín a kerékpározás szerelmeseinek. A kerékpározásból azok sem maradnak ki nálunk, akik kisgyerekkel, babával érkeznek, hiszen a kerékpárok mellé tudunk gyerekülést is adni. A környező kerékpárutakon akár babakocsival is lehetőség van túrázásra, így az egész család nyugodtan élvezheti a friss, vidéki levegőt.

Gondoltunk a picik étkezésére is, a Liliom Teremben (konyhai rész étkezővel) az egyszerűbb ételek elkészítésére minden eszköz (elektromos tűzhely, mikrohullámú sütő, vízforraló) rendelkezésre áll.
Családbarát, bababarát, kutyabarát, vendégház vagyunk.

Szlogenünk: „A Napvirág világa a harmónia virága!